لیفتراک

لیفتراک

لیفتراک یکی از پرفروش‌ترین تجهیزات انبارداری به شمار می‌رود. این ماشین صنعتی برای حمل و نقل بار در شرکت‌ها و کارخانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مدل‌های مختلفی از لیفتراک تولید می‌شود که هر یک از آن‌ها از نظر تناژ حمل بار و هم‌چنین نوع سوخت مورد نیاز برای کار، متفاوت هستند.

لیفتراک چیست؟

لیفتراک یکی از کاربردی‌ترین ماشین‌ها برای حمل بار و وسایل سنگین محسوب می‌شود. لیفتراک‌ها قادر هستند اجسامی با وزن سنگین را به راحتی حمل کنند. عموما از این ماشین‌ها در صنایع استفاده زیادی می‌شود و در کارخانجات جهت حمل و جا به جایی کالاها استفاده می‌کنند.

هر لیفتراک ظرفیت خاصی دارد یعنی شرکت سازنده، آن را برای حمل بارهایی با وزن مشخص تولید کرده است.

عمدتا این دستگاه‌ها از نظر تناژ حمل بار، به دسته‌های مختلفی تقسیم بندی می‌شوند. استفاده از مدل‌های تناژ پایین برای حمل بارهای خارج حد ظرفیت، آسیب‌ها و خسارت‌های متعددی می‌تواند به وجود آورد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های لیفتراک، شاخک‌های جلوی آن می‌باشد. دو عدد شاخص موازی به همراه دکل و تکیه گاه در جلوی ماشین تعبیه می‌شود که از آن جهت بالا بردن و حمل اجسام استفاده می‌کنند. شاخک‌های نصب شده در جلو، قابلیت حرکت و جا به جایی عمودی دارند و می‌توانند اجسام را تا ارتفاع مشخصی بالا ببرند.

این ماشین‌ها به گونه‌ای طراحی و ساخته شده‌اند که در صورت برداشتن بار و اجسام با وزن سنگین دچار واژگونی نشوند. ایمنی این ماشین‌ها برای حمل و نقل بار بسیار بالا است و احتمال بروز حادثه و واژگونی بسیار پایین است. به همین علت در بیشتر صنایع از این ماشین‌ها در انبارها استفاده می‌کنند.

یکی از ویژگی‌های بسیار منحصر به فرد لیفتراک‌ها این است، چرخ‌های عقب و جلو قابلیت فرمان پذیری و چرخش دارند. به همین علت کنترل و حرکت دادن ماشین در فضای های کوچک که امکان جا به جایی زیادی وجود ندارد، کاملا امکان پذیر است.

برای حرکت دادن و استفاده از لیفتراک باید حتما از یک راننده متخصص و آموزش دیده در این زمینه کمک گرفت. راننده‌های این ماشین باید حتما قبل شروع به کار، دوره های آموزشی خاصی را به طور کامل طی کنند.

این ماشین های صنعتی دارای انواع مختلفی همچون دیزلی، بنزینی و برقی هستند که هر کدام مزیت‌ها و معایب منحصر به فردی داشته و هر یک برای شرایط متفاوتی کاربرد دارد.

اپال ماشین خاورمیانه

کاربرد اصلی لیفتراک

کاربرد اصلی لیفتراک‌ها به منظور حمل و جا به جایی بارهای سنگین می‌باشد. لیفتراک‌ها می‌توانند بار و اجسام سنگین را به صورت افقی از جایی به جای دیگر منتقل کنند. علاوه بر آن، می‌توانند بار را به صورت عمودی نیز بالا و پایین آورند که این امر در حین بارگیری بسیار کاربردی است.

لیفتراک‌ها می‌توانند وظایف کارکنان بخش انبارداری و توزیع را به شدت ساده و آسان‌تر کنند. علاوه بر آن سرعت انتقال و جا به جایی بار در انبارهای شرکت نیز افزایش پیدا می‌کند. لذا از این نظر بسیار کاربردی، سودمند، سریعتر هستند. در حقیقت یک لیفتراک قادر است کار و فعالیت چندین کارگر را در زمان کمتری انجام دهد.  علاوه بر آن، یکی از مزیت‌های کاربردی این ماشین، ریسک کم در بروز حوادث ناشی از واژگونی بار و اجسام می‌باشد.

از دیگر کاربردهای لیفتراک‌های صنعتی می‌توان به استفاده آن‌ها در اسکله‌ها اشاره کرد. امروزه بخش قابل توجهی از حمل و نقل کالاها و بارهای سنگین در اسکله‌ها بر عهده این ماشین‌ها است.

از لیفتراک‌ها در اسکله‌ها برای تخلیه بار از کامیون‌ها و هم‌چنین کشتی‌ها استفاده می‌کنند. این ماشین‌ها می‌توانند به کمک شاخک‌های متحرک خود، بار و اجسام سنگین را از کامیون‌ها بارگیری کنند و به کشتی‌ها منتقل کنند. روند معکوس این موضوع نیز صادق است و برخی از لیفتراک‌های تناژ بالا قادر هستند کانتینرهای حامل کالا را از کشتی‌ها بارگیری کرده و به محل بارگیری کامیون‌ها منتقل کنند.

کاربرد قابل توجه دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، حمل و نقل مصالح در ساختمان‌های بزرگ است. معمولا حمل مصالح در ساختمان‌های بزرگ کار دشواری است و نمی‌توان در زمان سریع آن‌ها را منتقل کرد. در چنین شرایطی از این ماشین‌ها به منظور بارگیری پالت‌های مصالح ساختمانی و حمل آن‌ها استفاده می‌شود.

در حالت کلی لیفتراک‌ها کاربردهای متعددی در زمینه باربری دارند و برای شرکت‌ها و کارخانجاتی که بخشی از فرآیند کاری آن‌ها مربوط به حمل و نقل بار و اجسام سنگین است، بسیار کاربردی و موثر هستند.

انواع لیفتراک

لیفتراک دوگانه‌سوز

لیفتراک دیزل

لیفتراک برقی

لیفتراک کارکرده

انواع لیفتراک برحسب موتور

ماشین‌های صنعتی در مدل‌های مختلفی تولید می‌شوند و هر کدام ظرفیت مشخصی برای حمل و نقل بار دارد. یکی از معیارهایی که لیفتراک‌ها را به دسته بندی‌های مختلف تقسیم کرده است، موتور و نوع سوخت آن می‌باشد.

موتور لیفتراک‌ها به طور کلی در ۳ مدل مختلف تولید می‌شوند که هر یک مزیت‌ها و معایبی به همراه دارد. دسته بندی‌های موتور آن‌ها به ترتیب شامل موتورهای دیزلی، موتورهای دوگانه سوز و موتورهای برقی می‌شود.

چنانچه قصد خرید یک لیفتراک دارید بهتر است ابتدا با انواع مدل‌های آن آشنا شوید. هر کدام از مدل‌ها کاربرد خاص خود را داشته و برای شرایط متفاوتی به کار می‌روند که در توضیحات زیر به طور جداگانه در مورد هر یک از آن‌ها توضیحاتی داده‌ایم.

انواع لیفتراک دیزل (مزایا و معایب)

یکی از پرفروش‌ترین مدل‌های لیفتراک، لیفتراک‌های دیزلی می‌باشد که سوخت آن‌ها دیزل یا همان گازوئیل است. معمولا از مدل‌های دیزلی برای فضا های باز و هم‌چنین حمل و نقل‌های نسبتا سنگین استفاده می‌کنند. این مدل‌ها مزیت‌ها و معایب متعددی دارند که مهم‌ترین آن ها شامل موارد زیر است.

مزیت‌های موتور دیزلی

  • لیفتراک‌هایی که موتور دیزلی دارند عموما از نظر قدرت و توان موتور بسیار قوی‌تر از سایر مدل‌های دیگر هستند. در حقیقت کارایی موتورهای دیزلی بسیار بهینه‌تر و بهتر از دیگر انواع موتورها می‌باشد.
  • از مدل‌های دیزلی برای کار های سخت و دشوارتر استفاده می‌کنند زیرا کارایی بسیار خوبی برای این نوع از کارها دارند و در حالت کلی راندمان خوبی ایجاد می‎کنند.
  • مخزن سوخت موتورهای دیزلی عمدتا ۵۰ لیتری بوده و مخزن بزرگتری به نسبت موتورهای بنزینی دارند.

معایب موتورهای دیزلی

  • یکی از مهم‌‎ترین معایب لیفتراک‌های دیزلی این است که گاز و دود بسیار زیادی از موتور در حین کار کردن خارج می شود. به همین علت نمی‌توان آن‌ها را در هر فضای های سربسته استفاده کرد و به طور کلی برای فضای های آزاد کاربرد دارند.
  • نکته منفی دیگر درباره موتورهای دیزلی این است که دود خارج شده از آن ها برای انسان مضر است و برای افراد حساس و بیمار می تواند مشکل ساز باشد. به همین دلیل شاید هر راننده ای نتواند با آن برای مدت زمان طولانی کار کند.
  • لیفتراک‌هایی که موتور دیزلی دارند معمولا در سایز و ابعاد بزرگتری ساخته می‌شوند. به همین علت برای کار در فضا و محیط های کوچک چندان کاربردی نیستند.
  • هزینه نگهداری و تعمیرات قطعات آن ها به نسبت موتورهای بنزینی کمتر و به نسبت موتورهای برقی بیشتر است.
  • صدای موتورهای دیزلی در حین کار کردن به نسبت سایر انواع موتورها بالا است.

انواع لیفتراک دوگانه سوز (مزایا و معایب)

یکی دیگر از انواع لیفتراک‌ها، لیفتراک دوگانه‌سوز می‌باشد که سوخت بنزین و گاز مصرف می‌کند. این نوع از ماشین‌های صنعتی تقاضای بسیار بالایی دارند و پرفروش‌تر از سایر مدل‌های دیگر هستند. موتورهای دوگانه سوز در ایران محبوبیت خاصی دارند و کاربرد آن‌ها در صنایع بیشتر از سایر مدل‌های دیگر است. این نوع موتورها مزیت‌ها و معایب متعددی به نسبت سایر مدل‌های دیگر دارند که موارد زیر شاخص‌ترین آن‌ها هستند.

مزیت‌های لیفتراک دوگانه سوز

  • برخلاف لیفتراک‌های دیزلی، مدل‌های دوگانه سوز قابلیت استفاده در محیط‌های سربسته مانند سوله‌های صنعتی را دارند. در واقع این مدل‌ها برای محیط‌های رو باز یا سربسته کاملا کاربردی هستند و محدودیتی از این نظر ندارند.
  • میزان آلودگی ناشی از مصرف سوخت بنزین یا گاز در این نوع از لیفتراک‌ها به نسبت مدل‌های دیزلی بسیار پایین بوده و گازهای خروجی از آن آلایندگی کمتری دارند.
  • میزان صدا و آلودگی صوتی لیفتراک‌های دوگانه سوز به نسبت موتور‌های دیزلی پایین است و موجب آزار افراد نمی‌شود.
  • کاتالیزورهای تعبیه شده در موتورهای دوگانه سوز عملکرد و کارایی بهتری دارند و می‌توانند هوای خروجی از موتور را به خوبی تصفیه کنند.
  • سرعت و شتاب لیفتراک‌های دوگانه سوز بسیار بهتر و سریع‌تر از سایر مدل‌های دیگر است. طبیعتا این عامل در افزایش راندمان کار تاثیر مستقیمی دارد.
  • برای حمل و نقل بار و اجسام نسبتا سنگین مناسب هستند و بیشترین کاربرد را در صنایع و کارخانجات دارند.
  • کار کردن با مدل‌های دوگانه سوز راحت است و دردسر کمتری دارد.
  • قیمت خرید لیفتراک دوگانه سوز اقتصادی‌تر و پایین‌تر از مدل‌های برقی است و بازار خرید و فروش بهتری دارد.

معایب لیفتراک دوگانه سوز

  • از جمله معایب لیفتراک‌های صنعتی دوگانه سوز می‌توان به هزینه ناشی از نگهداری و تعمیرات آن اشاره کرد. عموما مدل‌های دوگانه سوز مصرف بالایی دارند و برای تامین سوخت و نگهداری آن‌ها باید هزینه‌های بالاتری به نسبت سایر مدل‌ها پرداخت کرد.
  • مدل‌های دوگانه سوز در هوای سرد زمستان دچار یخ زدگی می‌شوند و به همین دلیل باید از ضد یخ برای نگهداری آن‌ها استفاده کرد.
  • برای کار در شرایط سخت و حمل بارهای سنگین مناسب و کاربردی نیستند و استهلاک بالایی دارد.

انواع لیفتراک برقی (مزایا و معایب)

یکی دیگر از انواع لیفتراک‌ها از نظر موتور، مدل‌های برقی هستند که در مقایسه با سر مدل‌ها، آلایندگی زیست محیطی کمتری دارند. این نوع از ماشین‌های صنعتی با نیروی برق کار می‌کنند و موتور آن‌ها کاملا برقی است. مدل‌های برقی در برخی شرایط خاص قابل استفاده هستند و مزیت‌ها و معایب منحصر به فردی دارند.

مزیت‌های موتورهای برقی

  • مهم‌ترین مزیت لیفتراک‌های برقی این است که هیچ‌گونه دود و آلودگی در محیط ایجاد نمی‌کند. به همین علت از نظر زیست محیطی آلایندگی خاصی ندارند و برای محیط های سربسته و فضاهای کوچک بسیار کاربردی هستند.
  • موتورهای برقی هیچ سر و صدا و لرزشی در حین کار کردن ندارند. در واقع میزان آلودگی صوتی آن‌ها بسیار پایین است. طبیعتا استفاده از برای راننده بسیار راحت و لذت بخش است.
  • لیفتراک‌هایی که با موتور برقی کار می‌کنند برای فعالیت در محیط‌های کوچک مناسب هستند. قدرت مانور و کارایی این مدل‌ها بسیار بهتر از مدل‌های دیزلی و دوگانه سوز است.
  • در لیفتراک‌های برقی از باتری به منظور تامین برق دستگاه استفاده می‌شود. هزینه شارژ باتری به نسبت هزینه تامین سوخت موتورهای دوگانه سوز و دیزلی بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه است.
  • وزن لیفتراک‌های برقی کم است و همین موضوع سبب جا به جایی و حرکت نرم و روان آن‌ها می‌شود.
  • از دیگر مزیت‌های لیفتراک برقی می‌توان به رانندگی آسان آن‌ها اشاره کرد. این مدل‌ها تنها دو پدال ترمز و گاز دارند و رانندگی با آن‌ها بسیار ساده است. علاوه بر آن سیستم هندلینگ بهتری به نسبت موتورهای دیزلی و دوگانه سوز دارند.
  • هزینه نگهداری، تعمیر و سرویس آن‌ها مقرون به صرفه است. زیرا احتیاج به تعویض روغن، تعویض فیلترها، تامین سوخت‌های فسیلی، ضد یخ و … ندارند.
  • برای کار در شرکت‌های غذایی و دارویی که از حساسیت بسیار بالایی برخوردارند مناسب هستند زیرا آلودگی محیطی ندارند.

معایب موتورهای برقی

  • لیفتراک‌های برقی نیازمند باتری برای کار کردن هستند. هزینه خرید باتری‌های آن‌ها بسیار گران است و در صورت خرابی باتری هزینه سنگینی باید پرداخت کرد.
  • در صورت اتمام شارژ باتری دیگر نمی‌توان از آن استفاده کرد و باید به برق متصل شود. در چنین شرایطی تنها راه، داشتن یک باتری اضافی است.
  • برای محیط‌هایی که فضای بزرگی دارند و نیاز به پیمودن مسیر زیادی برای جا به جایی هست، استفاده از لیفتراک‌های برقی مناسب نیست. زیرا بخش قابل توجهی از نیروی باتری در پیمایش مسیر تخلیه می‌شود و راندمان ماشین کاهش می‌یابد.
  • استفاده از این نوع ماشین‌های صنعتی برای فضای باز مناسب نیست. هم‌چنین محل فعالیت آن‌ها باید تا حد ممکن دارای کف صاف و بدون سربالایی باشد.
  • محیطهای شرجی و مرطوب برای لیفتراک‌های برق مناسب نیست زیرا در برق و سیم کشی دستگاه مشکل به وجود می آورد.
  • این مدل‌ها کمتر دچار نقص فنی و خرابی باتری یا برد الکتریکی می‌شوند. اما در صورت خرابی معمولا هزینه تعمیر بالایی دارند.

سوالات متداول

نوعی الحاقیه لیفتراک که به وسیله آن شاخک‌های لیفتراک ۲۰ سانتی‌متر حرکت عرضی داشته و پالت را به سمت چپ و راست حرکت می‌دهد.

وزن خالص خود لیفتراک تقریبا ۵۰% بالاتر از ظرفیت بالابری آن می‌باشد. به طور مثال وزن لیفتراک با ظرفیت ۳ تن تا ۴/۵ تن می‌باشد.

کانتیررو نوعی از دکل لیفتراک می‌باشد که جهت جا به جایی بار از داخل کانتینر استفاده می‌شود. در مکانیزم این دکل یک جک تلسکوپی قرار گرفته که بالا آمدن پالت تا حدود ۱ متر ارتفاع دکل از سقف اپراتور تجاوز نمی‌نماید.

در انتخاب لیفتراک داخلی یا خارجی میزان کارایی که از لیفتراک مد نظر است و بودجه‌ای که برای خرید لیفتراک مشخص شده است، در نظر گرفته می‌شود.

لیفتراک‌های دیزل و دوگانه سوز تقریبا کارکرد مشابه به هم دارند با این تفاوت که کمی قدرت لیفتراک دیزل بالاتر می‌باشند ولی مزیت لیفتراک دوگانه سوز آلایندگی کم و سر و صدای پایین آن می‌باشد.

برای انتخاب تناژ و ظرفیت لیفتراک علاوه بر وزن بار باید ابعاد آن و میزان بالابری مشخص باشد و معمولا هر لیفتراک یک جدول توزین بار دارد.

کلیه لیفتراک‌های وارداتی باید برگ سبز گمرکی را دارا باشند زیرا مرجع قانونی لیفتراک وارداتی گمرک می‌باشد. لیفتراک‌های تولید ایران نیز با توجه به پروانه بهره برداری تولید کننده امکان صدور سند شرکت تولیدکننده را دارند.

زمان تحویل لیفتراک بر اساس موجودی انبار مشخص می‌گردد که حداقل آن تحویل فوری و به روز می‌باشد و حداکثر با توجه به واردات قطعات و تولید حدود ۴ ماه می‌باشد.

امکان بازدید از لیفتراک‌های شرکت اپال ماشین در تمام روزهای هفته فراهم می‌باشد.

برای تهیه لیفتراک مواردی که باید در نظر گرفته شود عبارت است از: وزن بار، ابعاد و بار، حداکثر ارتفاع مورد نیاز، محیطی که از لیفتراک استفاده می‌شود.

برای تهیه لیفتراک مواردی که باید در نظر گرفته شود عبارت است از: وزن بار، ابعاد و بار، حداکثر ارتفاع مورد نیاز، محیطی که از لیفتراک استفاده می‌شود.

ارسال لیفتراک از طریق باربری‌های مجاز داخل کشور و با صدور بارنامه الکترونیک به درخواست خریدار صورت می‌گیرد.

عمر مفید لیفتراک حدودا ۱۰۰۰۰ ساعت کارکرد می‌باشد.

ارتفاع آزاد بالابری حالتی است که شاخک‌ها بار را بالا می‌برند اما ارتفاع دکل بالا نمی‌رود.

هر لیفتراک دارای جدول توزین بار با توجه به ابعاد و تناژ بار می‌باشد.

لیفتراک

دسته بندی لیفتراک بر اساس برند (ذکر ویژگی‌ها)

 

لیفتراک‌ها از نظر برند به دسته بندی‌های زیادی تقسیم می‌شوند. عمده برندهای سطح اول دنیا مربوط به کشورهای ژاپن، کره، آلمان و آمریکا می‌باشد. با توجه به تحریم‌های بین المللی علیه ایران، امکان واردات دستگاه‌ها و ماشین‌های ساخت این کشورها وجود ندارد و تمامی مدل‌های موجود از برند های معتبر دست دوم هستند.

برندهای متعددی در بازار خرید و فروش لیفتراک ایران وجود دارند. از جمله برندهای بسیار محبوب می‌توان به کوماتسو، هیوندا، تویوتا و … اشاره کرد که همه آن‌ها به دلیل وجود تحریم‌ها، صادرات خود را به ایران متوقف کرده‌اند.

یکی از برندهای خارجی با کیفیت و خوب که در ایران نیز نمایندگی انحصاری دارد، برند دالیان چین است. شرکت دالیان چین یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید کننده ماشین‌های صنعتی و باربری می‌باشد که فعالیت خود را در سال ۱۹۵۸ آغاز کرده و امروزه به عنوان یکی از غول‌های تولید کننده ماشین های صنعتی در دنیا شناخته می‌شود.

شرکت دالیان محصولات خود را بر پایه تکنولوژی و نوآوری‌های روز دنیا تولید می‌کند. این برند مدل‌های بسیار متنوعی از لیفتراک‌های صنعتی دارد و با توجه به نیاز صنایع جهت حمل و نقل بار، هر ساله در حال بروزرسانی سیستم تولید و ایجاد نوآوری در محصولات خود است.

شرکت اپال ماشین خاورمیانه تنها نماینده انحصاری شرکت دالیان می‌باشد که در ایران به طور رسمی فعالیت می‌کند. لیفتراک‌های دالیان در انواع مدل‌های برقی، دیزل، دوگانه سوز موجود هستند. محصولات دالیان قادر به حمل بار از ۳ تن تا ۴۵ تن می‌باشند.

  • سپاهان

از دیگر برندهای فعال در ایران می توان به برندهای ایرانی همچون سپاهان اشاره کرد. سپاهان نیز از جمله برندهای ایرانی است که محصولات با مدل‌های دیزل، گازسوز و برقی ارائه می‌شود.

این برند در شهر مشهد مشغول فعالیت است و از برندهای ایرانی محسوب می‌شود. لیفتراک‌های آریا در تناژهای ۳ الی۱۰ تن تولید می‌شوند. محصولات این برند در مدل‌های مختلف دیزلی، دوگانه سوز و برقی تولید می‌شوند.

ذکر قیمت بر اساس برند

قیمت لیفتراک‌های صنعتی به موارد متعددی بستگی دارد. معیارهای مختلفی در قیمت این دستگاه‌ها تاثیر دارند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مواردی هم‌چون تناژ حمل بار یا همان ظرفیت حمل ماشین، نوع سوخت مصرفی ماشین (دیزلی، دوگانه سوز یا برقی) و هم‌چنین شرکت سازنده آن اشاره کرد.

برندهای مختلفی از لیفتراک‌ها در ایران خرید و فروش می‌شوند. عمده برندهای خارجی و معتبر مانند تویوتا، کوماتسو، میتسوبیشی، هیوندای، نیسان، دوو، کلارک، ولوو و… به دلایل مختلفی از جمله محدودیت واردات ماشین و هم‌چنین تحریم‌های بین المللی ناموجود هستند و مدل‌های صفر آن‌ها دیگر وارد نمی‌شوند و اکثر آن‌ها مدل‌های دست دوم و کارکرده هستند.

برند دالیان از جمله معدود برندهای معتبر خارجی است که در ایران نمایندگی انحصاری دارد.

قیمت لیفتراک‌های برند دالیان چین بر اساس ظرفیت تناژ آن‌ها متغیر است. هر چه تناژ دستگاه بالاتر بوده و قادر به حمل بارهای سنگین‌تری باشد، هزینه و قیمت بیشتری نیز دارد.

از دالیان تا ایران

نوع سوخت مصرفی نیز در قیمت تاثیرات مستقیمی دارد. عموما مدل‌های برقی قیمت‌های بالاتری دارند و هزینه خرید باطری آن‌ها نیز کمی گران است. مدل‌های دیزلی قیمت‌های اقتصادی‌تر داشته و هزینه نگهداری پایینی هم دارند.

در حالت کلی قیمت لیفتراک‌های دالیان با توجه به سایر برند ها کاملا معقول و مناسب است.

برند سهند نیز از شرکت‌های تولید کننده لیفتراک در ایران است که قیمت محصولات آن بر اساس ظرفیت و نوع سوخت دستگاه متفاوت است. اما در حالت کلی قیمت محصولات آن بین ۳۵۰۰ تا ۳۵۰۰۰ دلار متغیر است.

قیمت لیفتراک‌های سپاهان و آریا با توجه به نوسانات پی در پی نرخ ارز تغییر می‌کند و نمی‌توان عدد ثابتی در نظر گرفت.

در بین تمامی برندهای موجود، برند تویوتا قیمت‌های بالاتری دارد. محصولات تویوتا عمدتا از ۸۰۰۰ دلار شروع می‌شود و نسبت به مدل‌های همسطح گران‌تر هستند.

جمع بندی

اگر به دنبال خرید لیفتراک صفر برای حمل و نقل بار و اجسام مختلف هستید، لیفتراک‌های برند دالیان پیشنهاد مناسبی برای شما است. شرکت اپال ماشین خاورمیانه نمایندگی انحصاری لیفتراک‌های دالیان در ایران است که در زمینه فروش لیفتراک با تناژهای ۱ الی ۴۵ تن فعالیت گسترده ای دارد.

در صورت خرید از شرکت اپال ماشین خاورمیانه، می‌توانید از مزیت‌های متعددی هم‌چون گارانتی و ضمانت یک ساله، ارائه سرویس‌های دوره ای، خرید با قیمت مناسب و مقرون به صرفه و … استفاده کنید.

شرکت اپال ماشین خاورمیانه در زمینه تامین قطعات یدکی مورد نیاز، بازسازی کامل ماشین‌ها و تجهیزات انبارداری، تعمیر و نگهداری تجهیزات انبارداری و هم‌چنین ارائه گارانتی و سرویس‌های دوره‌ای فعالیت جدی دارد. در صورت نیاز به راهنمایی می‌توانید با واحد پشتیبانی ما تماس بگیرید.

درخواست پیش فاکتور

6 دیدگاه برای “لیفتراک

    • admin گفته:

      با سلام و احترام
      در حال حاضر لیفتراک دیزل ۱۰ تن آماده تحویل داریم،برای درخواست پیش فاکتور لطفا کلیک کنین.

    • admin گفته:

      با سلام و احترام
      بله، برای اطلاعات بیشتر لطفا با کارشناسان فروش در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *